Ervaren traiteur en cateraar

We make it work - Dendermonde - Traiteur

We make it work is gepassioneerd door voeding, koken en catering en weet bovendien perfect op welke manier uw gasten in de watten te leggen. Niet voor niets heeft deze traiteur uit Dendermonde tal van tevreden klanten in gans België!

Passie voor voeding

We make it work onderscheidt zich van andere culinaire concepten door de ruime ervaring in de cateringsector en de ongeziene passie voor lekker eten. Met volle teugen kunt u, dankzij de sublieme kookkunsten van We make it work, genieten van traditioneel Belgische gerechten, creaties uit de Frans-Belgische keuken en verrassende finger-foods.
Daarnaast heeft We make it work het aanbod culinaire lekkernijen ook stevig uitgebreid: ook lekkere wokgerechten, smakelijke loempia’s, verrukkelijke pizza’s en tal van zoete lekkernijen zoals desserts, wafels, pannenkoeken en ijs sieren de kaart en bezorgen uw gasten culinair genot.

Prachtige omkadering

We make it work is een traiteur die niet alleen veel aandacht besteedt aan wàt er op uw bord komt, maar ook op welke manier u kunt genieten van al dat lekkers. Aangepaste aankleding, aangename belevingsterrassen en comfortabele zitgelegenheden,... het zijn maar enkele voorbeelden van sfeervolle omkadering die We make it work met veel plezier voorziet.
Ook met de allerkleinsten wordt uitvoerig rekening gehouden: aangepaste gerechtjes, de enige echte frietmobiel en aangepaste randanimatie zorgen er steevast voor dat niemand zich ook maar één moment zal vervelen.

Informatie en contact

We make it work is zonder meer uw perfecte partner voor alle feesten, events en andere gelegenheden! Als geen ander weet het team van We make it work uw gasten te verwennen met heerlijke hapjes, verzorgde gerechten of smakelijke snacks! Vraag gerust meer informatie over alle mogelijkheden via het contactformulier. We make it work staat tot uw dienst in Dendermonde en de rest van België!

We make it work

Killeweg 10
9200 Dendermonde - België
Ligging

Gsm : +32 (0) 499/117309
info@wemakeitwork.be
BTW BE0682 463 294